Selvudvikling handler om at skabe sin egen lykke ud fra netop sine egne ønsker
Forfatter 2019-12-03T15:38:46+01:00
KØB BOGEN
KØB BOGEN

SKRIV TIL MIG

En lille sød historie om en forældreløs dreng

“YANG – DEN RØDE NINJA” AF PER NYGAARD

Det er en spændende og lærerig historie om en forældreløs dreng, som gerne vil være en Ninja. Om hans vej mod drømmen, hvor han får hjælp af en stor drage til netop at opfylde hans ønske. Igennem historien bliver Yang udfordret af dragen. Og rigtig tit er drengen ved at give op, fordi det er alt for hårdt at blive til en Ninja. Men han indser undervejs, at han gerne vil kæmpe for sin drøm.

Forfatter til bogen, Per Nygaard, er grundlægger af Tao Ninja Skole, som hvert år får besøg af tusindvis af børn. Her lærer børnene om ninjaernes levevis og ikke mindst om deres træning.

Per Nygaard har erfaret et stort behov for mere mod og selvværd hos børn og unge. Hans bog er endnu et våben til bekæmpelse af børns inaktivitet. Og han håber at den kan inspirere børn til mere fysisk aktivitet, og skabe en større forståelse for hvad tålmodighed betyder, og hjælpe til at rette opmærksomheden indad.

Per Nygaard ved af erfaring at ninjaens levevis og filosofi inspirerer og motiverer børn. Bogen er også skrevet til forældrene, som selvfølgelig bærer et ansvar for, at deres børn udvikler sig positivt på alle områder. Forfatteren er sikker på, at bogen også vil inspirere de voksne, som læser bogen højt for deres børn.

Din guide til sundhed, frihed og lykke

“GU VIL JEG EJ” AF PER NYGAARD

Mit formål med denne bog er ikke at fortælle dig hvad sundhed, frihed og lykke er – det er og bør være en individuel sag. Mit ønske er til gengæld at vække en interesse i dig; en interesse i, at du selv vælger at tage ansvar for dit liv og dine drømme – at du finder selvværd og mod nok til at forfølge dine mål, så de ikke ender som forspildte chancer og tabte muligheder, der i sidste ende kan risikere at føre til fiasko eller sygdom.

Først er du dog nødt til at finde lysten og energien til virkelig at ville opfylde dine inderste drømme. Du skal skabe din egen livsfilosofi, som støtter dig uanset hvad der måtte være og komme af udfordringer. For at have noget at styre efter er det vigtigt, at du helt præcist ved, hvad dine drømme er. Og de skal være så store, at de altid giver dig lyst til at fortsætte trods de strabadser, du end må møde på din vej.

Energi er bevægelse, så hold dig i gang. Bevæg dig både fysisk og følelsesmæssigt. Flyt dine meninger og holdninger. Lad være med at stå stille, for gør du det, stopper energien, og du mister troen på både drømmene og dig selv. Øv dig i at mærke energien i alt hvad du foretager dig. Du er skabt i et univers, hvor samarbejde er nøgleordet. Du kan ikke klare det hele selv, uanset hvor stædig og ihærdig du end vælger at være. Du er nødt til at erkende, at du er en del af et udviklende fællesskab, da du ellers risikerer at brænde dit lys i begge ender, for i sidste instans at opleve nederlag, stress og lidelse. Tålmodighed, samarbejde og nærvær vil føre dig nærmere dine drømmemål. Du vil erfare at selvom livet kan være fyldt med udfordringer, stress og måske endda livstruende sygdom, vil du alligevel altid kunne finde det, som er lystbetonet for dig, og som fylder dig med glæde. Og du vil finde ud af, at det ikke kun er målet, der er det vigtige, men i høj grad også vejen mod målet – for som en klog mand sagde engang: Det er ikke det du gør, men måden du gør det på!

Anmeldelse af ‎Karina Saust Arvidsen:

Gu vil jeg ej!
Købt i dag – læst i dag
fantastisk læsning der sætter tanker i gang. Tanker om blandt andet fokus, frygt, drømme og bevidsthed kan varmt anbefales.
Tak Per, for at du igennem dine ord minder mig om det, jeg inderst inde ved, men som jeg nedprioriterer i min hverdag, hvor undskyldninger og begrænsninger ofte er i fokus. En ting ad gangen 

MØD FORFATTEREN

Per Nygaard (født 1969) har beskæftiget sig med personlig udvikling og træning af krop, sind og ånd, siden han for første gang stiftede bekendtskab med kampkunstens verden i en alder af seks år. Han har sortbælterang i flere forskellige kampkunstsystemer og driver i dag eget træningscenter, hvor han fungere som kampkunstinstruktør og meditationslærer. Per er en flittig kursus- og foredragsholder og er optaget af at undervise og motivere folk til personlig vækst og udvikling.