Selvudvikling handler om at skabe sin egen lykke ud fra netop sine egne ønsker
Om Per 2018-11-02T12:07:48+01:00
Om Per Nygaard

FOREDRAGSHOLDER OG FORFATTER

Jeg er født i 1969 og startede egen håndværksvirksomhed som 19-årig.  Efter 20 år som selvstændig håndværker med ansvar for flere ansatte, var jeg kørt fuldstændig ned i kulkælderen. Desværre skulle der en depression, skilsmisse og kræftsygdom til at jeg ændrede kurs.      

I dag ejer og driver jeg mit eget træningscenter, der rummer kursusvirksomhed, undervisning i meditation samt forskellige former for kampkunst. Derudover er jeg forfatter, flittig kursus- og foredragsholder og er optaget af at undervise og motivere folk til personlig vækst og udvikling. Min undervisning handler om personlig udvikling. Om at finde sig selv og sine inderste drømme og ønsker og motivere folk til at nå dem. Jeg har fokus på at skabe forståelse for vores tanker og følelser, som ligger til grund for vores adfærd og vores vaner og mønstre, som igen skaber vores liv.

RING NU, TRYK HER

KAMPSPORT

Jeg har dyrket kampsport fra barnsben og har trænet hos forskellige mestre og dygtiggjort mig ved utallige kurser i bl.a. Kung Fu, Karate, Tai Chi og Qi Gong. Jeg har skabt mit eget kampkunstsystem Tao Martial Arts og jeg ejer Tao Ninja Skole.

FAMILIE

Jeg er far til 6 dejlige unger samt bonusfar til 2. Jeg arbejder med det, jeg holder mest af nemlig mennesker og personlig udvikling. Det er et meget afvekslende liv bestående af både fysisk og mental træning, foredrag, kurser og så selvfølgelig det at skrive.

PASSION

Min undervisning handler om personlig udvikling, om at finde sig selv og sine inderste drømme og ønsker. Jeg har fokus på at skabe forståelse for de tanker og følelser, som ligger til grund for vores adfærd, vaner og mønstre.