Selvudvikling handler om at skabe sin egen lykke ud fra netop sine egne ønsker
Virksomhedsevents 2019-12-03T13:24:25+01:00
Virksomhedsevents

HVAD ER DIT TEAMS NINJA FAKTOR?

Virksomhedsevent på japansk zen manér. Find den indre ro og få værktøjerne til at være i balance både på og udenfor arbejdspladsen.

Tao Centret tilbyder events til organisationer og virksomheder. Formålet er at skabe bedre relationer og bedre samarbejde blandt medarbejderne. Vi arbejder udfra Ninjaernes og zenbuddhisternes filosofi med yderst simple og effektive strategier. Uanset om I ønsker en sjov oplevelse eller en dybere indsigt i jer selv og jeres tanker, så lover vi hos Tao Centret, at vi kan leve op til jeres forventninger.

I kan strikke jeres helt eget arrangement sammen efter behov. Nedenfor kan I se eksempler på hvordan man kan sammensætte en dag. I er meget velkommen til et uforpligtende møde hos os, så I kan se faciliteterne og høre om mulighederne. Vi arrangere events for op til 40 personer. Ønskes der forplejning til eventet, kan vi sørge for det. I er også velkommen til at medbringe jeres egen mad og drikke. Der er mulighed for omklædning og bad.

Pris eksempel: 3 timers arrangement. 4.500,- + 150,- pr. person. Priser ex. moms.

Download folder

MEDITATION

Meditation betyder at nå ind til midten. Derinde hvor man finder stilhed og kommer væk fra tankemylder. Her kan du fjerne dig fra hverdagens stress.

TANKEMYLDER

Med forskellige opmærksomheds-øvelser kan du lære at sætte en stopper for det konstante tankemylder som ofte leder til stress og sygdom.

KAMPKUNST

Lær at forstå hvordan dine egne tanker og følelser påvirker alt i dit liv. Og endnu vigtigere: Lær hvordan du selv kan påvirke dem i en positiv retning.

KROPSSPROG

Din krop fortæller op til 68% af en samtale. Få styr på hvad du siger med din krop og få den til at tale det sprog du gerne vil have den til.