Selvudvikling handler om at skabe sin egen lykke ud fra netop sine egne ønsker
Kursus 2018-06-04T13:59:39+00:00
Online kursus 1

FÅ DET SORTE BÆLTE I KROPSSPROG

Alle bruger deres kropssprog hele tiden bevidst eller ubevidst. Hvis du kun er fokuseret, på det du siger, vil folks opfattelse af dig og det der kommer ud af din mund, tit være en anden end den du forsøger at udtrykke. I dag foregår meget af vores kommunikation igennem et eller andet elektronisk medie. Og vi får ikke trænet vores evner i brugen af kropssproget på samme måde som tidligere. Ved at træne dit kropssprog kan du komme til at præstere bedre i næsten alle situationer. Som en meget stor sidegevinst ved at fokusere på og ved at træne dit kropssprog, vil dit fysiske og psykiske helbred opleve markante forbedringer i form af bedre blodomløb, lavere blodtryk, produktion af vigtige hormoner og eliminering af stresshormoner. Din kropsholdning vil signalere ro og overskud og du vil samtidig få mere energi.

Pris: Kr. 495,-
Varighed: 32 minutter
Materialer: Online kursus (MP4) og kursus materiale (PDF)
Tema: Kropssprog
Bonus materiale: Video om Power Positioner

Per Nygaards kursus om kropssprog er en fantastisk reminder om hvor vigtigt vores kropssprog er i vores daglig dag. Kurset har øget mit fokus på brugen af kropssproget i mit job som underviser, samt hjulpet mig i træningen af dette.

Brian Schmidt Pedersen
Lektor v/Københavns maskinmesterskole

Det er meget velkomponeret og dit budskab går klart og tydeligt igennem uden for meget ”fyldsnak”. Videoen har en god struktur med underoverskrifter, der gør at jeg bevarer overblikket.

Hvad har jeg så lært?
Det første, jeg oplevede ved grundstillingen var at jeg fik løftet hovedet og rettet brystkassen op, hvilket betyder at det er meget lettere og meget mindre anstrengende at trække vejret! Alene det gør en forskel. Det næste jeg vil arbejde med er min ansigtsmimik. Jeg har ofte fået kommentarer på at jeg ligner ”stoneface”, og man ikke kan se om jeg er glad, ked af det, vred, etc. og det er gennem tiderne blevet tolket som arrogance, hvilket har givet mig mange problemer. Et super kursus med gode værktøjer – jeg kan klart anbefale det!

Line von Gersdorff
Agronom / skolelærer

INTRO VIDEOER TIL KROPSSPROGS KURSUS

KØB ONLINE KURSET HER